Костюм "Extream Shark"

1500,00
грн.
Тканина з ВТС і ветронепродуваемая просоченням,
екологічний і дихаючий матеріал, 100% натуральний
бавовна - щільна тканина підвищеної міцності з просоченням. Зносостійкість і стійкість до УФ-променів (не вигоряє) .Состав тканини забезпечує високий комфорт при експлуатації виробів.
Високі показники гігроскопічності і повітропроникності. Завдяки використанню крученої пряжі при виготовленні тканини, значно збільшуються характеристики міцності: стійкість до стирання і розривні навантаження. Високий термін служби виробів.

Куртка класичного зразка. Прямого силует з нагрудної і бічними застібками-блискавкою зі стійкою. Карман-клапан розташований на поличці, всередині знаходиться анти москітна сітка з блискавкою, яка кріпиться застібкою до каптура. Шнур регулює глибину і ширину капюшона. прорізні кишені з листочками і клапанами на липучці розташовані внизу.

втачная двох шовні рукава з налокотниками і накладними об'ємними кишенями з клапанами. Манжетам оброблений низ рукава, його фіксує гумка і фіксуючим хлястиком.

За спинці куртка подовжена, шнур з фіксатором регулює ширину по низу. Штани прямі із застібкою на блискавці, з бічними врізними і накладними кишенями з клапанамі.Усілітелі з оздоблювальної тканини зі складками для створення обсягу розташовані на рівні колін, а також підсилювач на задніх половинках брюк. Гумкою відбувається регулювання пояса.

Шнур фіксатор регулює ширину штанів внизу. Максимум переваг даного костюма ви відчуєте під час активного відпочинку в різних кліматичних умовах.

Сезонність: Демісезонне

Матеріал: 100% х / б c ВСТ

Тип: Костюм

Похожие товары