Костюм "Контакт"

600,00
грн.
Костюм контакт блакитний: </ strong>
Куртка </ u> подовжена прямого крою з капюшоном, капюшон на ґудзиках. Рукава двошовних прямі. Комір відкладний. Нижні кишені куртки прорізні з листочками. Куртка утеплена синтепоном: поличка і спинка подвійний шар, рукава і капюшон в один шар. У місці пояса проходить внутрішня кулиска зі шнуром. Застібка куртки - на ґудзиках.

Штани </ u> прямі з високим фігурним притачним поясом. Пояс прострочений, зі шлевками під ремінь. Гульфик на ґудзиках. З боків розташовані два накладних кишені. Утеплені синтепоном. Призначені для захисту працюючих в умовах холоду в різних сферах обслуговування.

Костюм контакт синій: </ strong>
Куртка </ u> призначена для захисту працюючих в умовах холоду в різних сферах обслуговування. Куртка подовжена прямого крою з капюшоном, капюшон з куліскою і на ґудзиках. Рукава двошовних прямі. Комір відкладний. Нижні кишені куртки прорізні. Утеплювач синтепон.

Робочий напівкомбінезон </ u> прямий з нагрудником. Центральна застібка на блискавці, закривається супатной застібкою на липучках, в місці талії вшита гумка для регулювання обсягу. Два накладних кишені з косим входом. Напівкомбінезон утеплений синтепоном 150 г / кв.м. на поліестерової підкладці. Бретелі по спинці з еластичними стрічками, застібаються на пластикові карабіни.
</ div>

Сезонність: Утеплення

Матеріал: грета (53% х / б, 47% п / е)

Утеплювач: синтепон

Тип: Костюм